میلاد ستاره در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ظرفیتهای موجود در حوزه فناوری در دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر ۷ شرکت مستقر در مرکز کارآفرینی و فناوری موجود است که یکی از این شرکتها اخیرا با تولید یک محصول فناورانه، موفق به دریافت عنوان دانشبنیانی شد.
وی ادامه داد: دو شرکت دانشبنیان از خارج دانشگاه هستند، اما مابقی توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان تاسیس شدهاند.
سرپرست مرکز فناوری و تجاریسازی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت: یکی از وظایف مراکز رشد و فناوری، انجام فعالیتهای ترویجی و آشنایی فناوران و اصحاب دارای ایده با مراکز حمایتکننده است. در این راستا، تلاش میشود کارگاههای مرتبط ویژه دانشجویان برگزار شود. همچنین کارگاههای تخصصی برای اساتید و اعضای هیات علمی برگزار میشود.
وی درباره نحوه حمایت از دانشجویان خلاق عنوان کرد: در ابتدا ایده بررسی میشود و سپس مشاورههای لازم ارائه میشود و اگر قابلیت تولید محصول داشته یا قابل پذیرش باشد، یک فضا در اختیار فناور قرار داده میشود تا بتواند ایده خود را تبدیل به محصول کند. در نهایت در صورت ارائه طرح کسب و کار، میتواند از حمایتهای مالی مرکز بهره ببرد.
ستاره بیان کرد: عمده ایدههایی که مطرح میشود در حوزه IT و تولید اپلیکیشن است. البته شرکتهای دانشبنیان در حوزههای متفاوتی از جمله برق و الکترونیک نیز فعالیت میکنند.
ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰