کد خبر : 1239
تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷

افراد حساس به طعم تلخی، کمتر کرونایی می‌شوند

محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می‌شوند.

محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می‌شوند.
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در یک مطالعه جدید محققان پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علائم کووید ۱۹ را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در حالی که در بین افراد دیگر این مدت ۲۳ روز بود.
 
اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ تأثیر دارد مشخص نیست، اما محققان در این باره یک فرضیه دارند.
 
گیرنده‌های چشایی مزه تلخ از جمله یک مورد به نام T ۲ R ۳۸، در جوانه‌های چشایی زبان یافت می‌شوند.
 
دکتر «هنری بارهام»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «هنگامی که T ۲ R ۳۸ تحریک می‌شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس‌ها در مخاط تنفسی به آن واکنش می‌دهد.»
 
وی در ادامه می‌افزاید: «این غشا‌های مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس‌ها از جمله کروناویروس را ایجاد می‌کند که باعث ایجاد کووید ۱۹ می‌شود.»
 
در حال حاضر چندین مطالعه در حال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده‌های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ و سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مجوز پایگاه خبری